Boka Mickan

Eder Lanttant - Mickan Thor

 

Boka Mickan för föreläsning, utbildningar och frilansuppdrag

Mickan är en populär och ofta anlitad inspirationsföreläsare som alltid berör sina åhörare eftersom hon på ett oefterhärmligt vis kombinerar ord och bild med stor värme, genorositet och träffsäkerhet. Kombinationen av hennes spontanitet och lättsamhet för språket tillsammans med alla hennes färgglada fotografier kittlar många sinnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Jag har köpt alla alster som Mickan gjort, böcker, vykort, julkort, almanacka och jag älskar alltsammans. Men – jag måste ändå säga att när jag var på en av hennes föreläsningar så blev jag nästan knockad. Vilken fantastisk föreläsare, vilken närhet, vilken känsla, vilka bilder, vilken värme och humor. Skratt och tårar om vartannat. Jag är så glad att upptäckte henne och allt som hon levererar – det har i sanning berikat mitt liv."

/Cecilia Hjort Athler, projektledare Tillväxtprojekt

 

Entreprenören Mickan Thor arbetar även med utbildningar, kurser och övningar inom kommunikation och media. Tillsammans med den erfarna journalistkollegan Ingrid Whitelock erbjuder de effektiva och utvecklande kurser där man blandar teori med spännande övningar framför kameran.

 

Som den journalist, fotograf och författare Mickan är åtar hon sig, ensam eller tillsammans med Ingrid Whitelock, uppdrag med skrivande, fotograferande och filmande på olika nivåer. Det kan handla om journalistiska texter, längre artiklar, rena skribentuppdrag, reklam eller informationsfilmer eller att formulera en populärversion av en rapport till en ny målgrupp.